Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
Date(s) - 21/04/2017
12:00 - 15:00

Tapahtumapaikka
ALbergan kartano

Kategoriat


VASTATUULESTA MYÖTÄTUULEEN!

PERJANTAINA 21.4 KLO 12.00 – 15.00
Sokerilinnantie 7, 02600 Espoo.

ILTAPÄIVÄ HYVINVOINNILLE JA RENTOUDELLE!

Työelämä on kehittynyt monin tavoin, viime vuosina myös huolestuttavaan suuntaan. Yli puolet työntekijöistä kertoo olevansa rastittunut psyykkisesti ja tunne työn mielekkyydestä ja oman työn sekä ajan hallinnasta on alentunut. Mielenterveysongelmat vievät yhä useamman sairauslomalle ja työkyvyttömäksi.

Onneksi työhyvinvointia on mahdollista kehittää ja kasvattaa. Hyvinvointia voi lisätä mm opettelemalla kuulemaan oman mielen ja kehon signaaleja ja sallimalla itselleen riittävästi sekä oikeaan aikaan lepoa ja rentoutumista. Tällä kertaa olemme valmistaneet kaksi työpajaa, joissa pääset tutustumaan sekä luonnon hoitavaan ja uudistavaan voimaan, että oman mielen ja kehon rytmien ja tempojen kuulemiseen.
Aloita viikonlopun viettosi rentoutumalla ja palautumalla hyväntuulisessa valmennuksessa. Valmennus sisältää kaksi työpajaa ja iltapäiväkahvin pikku purtavan kera.

Työpajat:

  1. VOIMAA JA RENTOUTTA LUONNOSTA.
    Onko mahdollista nauttia tasapainottavasta ja voimaa antavasta luonnosta sisätiloissa ja myös kaupungissa? Entä miten voit hyödyntää tätä mm. työskentelyyn, oppimiseen, vuorovaikutukseen, muistamiseen ja palautumiseen?
    Opi soveltamaan uutta ekopsykologista tutkimustietoa lisätäksesi kykyäsi hallita kiirettä ja stressiä. Samalla lisäät hyvinvointiasi ja jaksamistasi niin työssä kuin vapaa-ajallasi.
  2. PARHAASSA OMASSA  RYTMISSÄ.  
    Elämässäsi vaihtelevat monenlaiset rytmit. Vuoden- ja vuorokaudenajat, työsi ja muu tekeminen säätelevät olemisesi rytmiä, samoin kuin oma biologiasi ja fysiologiasi. Mielesi ja kehosi tuntevat, tietävät ja kertovat hyvinvoinnistasi. Kuunteletko niiden viestejä, elätkö tasapainossa, omassa rytmissäsi? Kokeillaan, millaisissa rytmeissä toimit ja olet, sekä miten voit säädellä omaa rytmiäsi itsellesi parhaiten toimivaksi ja sopivaksi.

Tarjoamme mielen ravinnon lisäksi iltapäiväkahvit, jonka aikana voit tutustua tietoisen syömisen menetelmään.

Valmennuksen hinta 30 € (sis 24% alv), lasku lähetetään ilmoittauduttuasi.

Bookings

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.

Send this to a friend