Tuuli Paltemaa

Tuuli
11-vuotiaana aloitettu kerhonohjaaja-apulaisen työ on oli lähtölaukaus elämän mittaiseen opiskeluun ihmisenä olemisesta ja toimimisesta. Tämä opiskelu laajentui pikkuhiljaa ihmisten välisen vuorovaikutuksen ja siitä ryhmien ja organisaatioiden välisen viestinnän tutkimiseksi.

Olen opiskellut ja toiminut useissa ammateissa. Urani aloitin vanhusten vapaa-aikaohjaajana ja päädyin lastentarhan opettajan, päihdetyöntekijän ja taideterapian kautta kouluttajaksi, valmentajaksi ja työnohjaajaksi. Edelleenkään en tiedä, mikä minusta isona tulee. Kaikki on mahdollista, näin uskon sekä itseni että muidenkin kohdalla.  “Jokainen hetki on mahdollisuus oppia uutta itsestään, toisesta ja elämästä” voisi olla mottoni ja se näkyy työssäni uteliaisuutena, arvostuksena ja kunnioituksena kanssakulkijoita kohtaan.

Uskon ihmisen kykyyn ratkaista ongelmansa itse, koen, että voin olla siinä prosessissa mukana kanssakulkijana ja kokijana. Minua motivoi tunteiden, ajatusten, osaamisen ja oivallusten jakaminen, uskon että sitä kautta kaikki voittavat ja rikastuttavat omaa maailmaansa.

Send this to a friend