Parhaimmillaan koulutus on yhdessä luotu kokemus täynnä iloa ja oivalluksia. Sinulla on tilaa olla oma itsesi sekä aikaa oivaltaa, kokea ja oppia asioita omalla ainutlaatuisella tavallasi. Samanaikaisesti saat ryhmän monet näkökulmat: minun, sinun, meidän, näin asiat saavat erilaisia ulottuvuuksia. Uskomme lujasti yhteistyön voimaan, siksi meitä kouluttajiakin on useita. Tuomme oman taustamme ja tapamme käyttää NLP:tä niin, että samalla kun opit NLP:n perusasiat saat monipuolisen kattauksen tavoista soveltaa sitä erilaisissa tilanteissa.

NLP on luovuutta itsesään, se on syntynyt uudenlaisesta ajattelusta ja tavasta olla ja toimia. NLP tukee ihmisen luovuuden vahvistumista  ja ratkaisukeskeistä ajattelua, jossa keskitytään taidon ja taitavuuden kasvattamiseen sekä onnistumisten ja mahdollisuuksien lisäämiseen ongelmien kehittelyn sijaan. NLP on samalla myös käytännöllistä, toimivaa ja useat tulokset voi havaita nopeasti. 

NLP:tä opiskelevat eri elämäntilanteista ja erilaisilta aloilta tulevat ihmiset. Koulutuksessa saatua tietoa voit käyttää mm. erilaisissa vuorovaikutuksen, motivaation ja uskomusten tarkastelu- ja muutoskohdissa, niin työssä kuin yksityiselämässäkin.

Ja vaikka NLP:stä löytyykin menetelmiä ja työkaluja niin samalla se on myös elämäntapa, tapa ajatella ja tulkita maailmaa. Tällä tavoin koulutuksesta muodostuu kokonaisuus, jonka vaikutus ulottuu pintaa syvemmälle tukien henkilökohtaista kasvuasi elämäsi eri rooleissa ihmisenä, puolisona, ystävänä, työntekijänä jne.

NLP:n lisäksi pääset tutustumaan erilaisiin hyvinvointia lisääviin rentoutumismenetelmiin,  luoviin tapoihin työskennellä  sekä Mindfulness-menetelmään. Jokaisena koulutuspäivänä teemme kaksi keskittymis- ja rentoutumisharjoitusta. Koulutusmateriaalin mukana saat myös erillisen rentoutumismenetelmäosion. 

 

 

3 + 9 =

Koulutuspäivät 2019:

Pe-Su  18-20.1
La, Su 16,17.2
La, Su 02,03.3
La, Su 30,31.3
La, Su 20,21.4
La, Su 11,12.5
Pe-Su  07-09.6

Perjantaisin klo 14-19, la ja su klo 9.30 -17.00. Lisäksi sovimme yhdessä ”bonuspäivän” koulutuksen loppupuolelle.

Koulutus täyttää Suomen NLP -yhdistyksen sisältö, kesto – ja kouluttajavaatimukset.
Koulutuksen suoritettuasi saat todistuksen ja voit jatkaa NLP Master Practitioner koulutuksessa.

Koulutus toteutetaan Helsingin keskustassa osoitteessa Hietalahdenranta 13. 

KOULUTTAJAT:

NLP Trainerit Tuuli Paltemaa 
Mukana myös Teija Rajala ja Elina Saarinen

KOULUTUKSEN HINTA:
1100€ + ALV 24% (264€) YHTEENSÄ 1364€.
Maksun voit suorittaa kerralla tai useammissa erissä. 

ILMOITTAUTUMINEN:
yhteydenottolomakkeella tai sp tuuli.paltemaa@myotatuulivalmennus.fi
voit myös soittaa ja kysellä lisää, puh 050 414 5179 / Tuuli

Send this to a friend