Koulutus sinulle, joka haluat muuttaa

RISTIRIIDAT RIKKAUKSIKSI, löytää tiesi

MOTIVAATION LÄHTEILLE ja ottaa

tehokkaasti kaikki omat 

VOIMAVARASI  JA LUOVUUTESI KÄYTTÖÖN

 

 

 

 NLP Practitioner koulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut ihmisestä, vuorovaikutuksesta, muutoksesta, itsetuntemuksesta, hyvinvoinnin sekä voimavarojen lisäämisestä, käyttäytymisestä ja mahdollisuuksista. NLP:tä opiskelevat eri elämäntilanteista ja erilaisilta aloilta tulevat ihmiset. Koulutuksessa saatua tietoa voit käyttää niin henkilökohtaisessa- kuin työelämässäkin.

Ja vaikka NLP sisältääkin paljon työkaluja ja menetelmiä, on se myös elämäntapa, tapa ajatella ja tulkita maailmaa. Tällä tavoin koulutuksesta muodostuu kokonaisuus, jonka vaikutus ulottuu pintaa syvemmälle tukien henkilökohtaista kasvuasi elämäsi eri rooleissa ihmisenä, puolisona, ystävänä, työntekijänä jne.

Parhaimmillaan koulutus on yhdessä luotu kokemus täynnä iloa ja oivalluksia. Sinulla on tilaa olla oma itsesi sekä aikaa oivaltaa, kokea ja oppia asioita omalla ainutlaatuisella tavallasi. Samanaikaisesti saat ryhmän monet näkökulmat: minun, sinun, meidän, näin asiat saavat erilaisia ulottuvuuksia. Uskomme lujasti yhteistyön voimaan, siksi meitä kouluttajiakin on useita. Tuomme oman taustamme ja tapamme käyttää NLP:tä niin, että samalla kun opit NLP:n perusasiat saat monipuolisen kattauksen tavoista soveltaa sitä erilaisissa tilanteissa.

14 + 14 =

NLP on luovuutta itsesään, se on syntynyt uudenlaisesta ajattelusta ja tavasta olla ja toimia. NLP tukee ihmisen luovuuden vahvistumista  ja ratkaisukeskeistä ajattelua, jossa keskitytään taidon ja taitavuuden kasvattamiseen sekä onnistumisten ja mahdollisuuksien lisäämiseen ongelmien kehittelyn sijaan. NLP on samalla myös käytännöllistä, toimivaa ja useat tulokset voi havaita nopeasti. Käytämme erilaisia luovia menetelmiä perinteisten NLP menetelmien rinnalla ja tukena. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, osaamista tai koulutusta NLP:stä tai luovista menetelmistä. 

Koulutus täyttää Suomen NLP -yhdistyksen sisältö, kesto – ja kouluttajavaatimukset. Koulutuksen suoritettuasi saat todistuksen ja voit jatkaa NLP Master koulutuksessa.

Koulutuspäivät:
2018: 14-16.9/13,14.10/3,4.11/1,2.12
2019:12,13.1/2,3.2/22-24.2 

Perjantaisin klo 15-19, la ja su klo 9.00 – 16.30. Lisäksi sovimme yhdessä ”bonuspäivän” koulutuksen loppupuolelle.

Hinta: 1364 € (sis alv 24%), maksun voit suorittaa useissa erissä. 

Kouluttaja:
Nlp Trainer Tuuli Paltemaa. Mukana myös  Jaana Ovaska, Elina Gambardella ja Teija Rajala. 

Koulutus tapahtuu yhteistyössä Mentals Roomin kanssa, osoitteessa Hämeenkatu 9a U krs.

Ilmoittautua voit viereisellä yhteydenottolomakkeella tai soittamalla Tuulille numeroon +358 504145179, samalla voit kysyä lisätietoja.

Lue lisää NLP:stä  Suomen NLP yhdistyksen sivuilta. 

Send this to a friend