Koulutus sinulle, joka haluat muuttaa

RISTIRIIDAT RIKKAUKSIKSI, löytää tiesi

MOTIVAATION LÄHTEILLE ja ottaa

tehokkaasti kaikki omat 

VOIMAVARASI  JA LUOVUUTESI KÄYTTÖÖN

 

 

 

 NLP Practitioner koulutus sopii sinulle, joka olet kiinnostunut ihmisestä, vuorovaikutuksesta, muutoksesta, itsetuntemuksesta, hyvinvoinnin sekä voimavarojen lisäämisestä, käyttäytymisestä ja mahdollisuuksista. NLP:tä opiskelevat eri elämäntilanteista ja erilaisilta aloilta tulevat ihmiset. Koulutuksessa saatua tietoa voit käyttää niin henkilökohtaisessa- kuin työelämässäkin.

Ja vaikka NLP sisältääkin paljon työkaluja ja menetelmiä, on se myös elämäntapa, tapa ajatella ja tulkita maailmaa. Tällä tavoin koulutuksesta muodostuu kokonaisuus, jonka vaikutus ulottuu pintaa syvemmälle tukien henkilökohtaista kasvuasi elämäsi eri rooleissa ihmisenä, puolisona, ystävänä, työntekijänä jne.

Parhaimmillaan koulutus on yhdessä luotu kokemus täynnä iloa ja oivalluksia. Sinulla on tilaa olla oma itsesi sekä aikaa oivaltaa, kokea ja oppia asioita omalla ainutlaatuisella tavallasi. Samanaikaisesti saat ryhmän monet näkökulmat: minun, sinun, meidän, näin asiat saavat erilaisia ulottuvuuksia. Uskomme lujasti yhteistyön voimaan, siksi meitä kouluttajiakin on useita. Tuomme oman taustamme ja tapamme käyttää NLP:tä niin, että samalla kun opit NLP:n perusasiat saat monipuolisen kattauksen tavoista soveltaa sitä erilaisissa tilanteissa.

7 + 13 =

NLP on luovuutta itsesään, se on syntynyt uudenlaisesta ajattelusta ja tavasta olla ja toimia. NLP tukee ihmisen luovuuden vahvistumista  ja ratkaisukeskeistä ajattelua, jossa keskitytään taidon ja taitavuuden kasvattamiseen sekä onnistumisten ja mahdollisuuksien lisäämiseen ongelmien kehittelyn sijaan. NLP on samalla myös käytännöllistä, toimivaa ja useat tulokset voi havaita nopeasti. Käytämme erilaisia luovia menetelmiä perinteisten NLP menetelmien rinnalla ja tukena. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, osaamista tai koulutusta NLP:stä tai luovista menetelmistä. 

 

Koulutus täyttää Suomen NLP -yhdistyksen sisältö, kesto – ja kouluttajavaatimukset. Koulutuksen suoritettuasi saat todistuksen ja voit jatkaa NLP Master koulutuksessa.

Seuraava NLP-Practitioner toteutetaan Helsingissä, Malmilla, yhteistyössä True Heartsin kanssa. Katso lisää alla olevasta linkista, ilmoittautuminen onnistuu myös siellä.

https://ssl.tapahtumakone.fi/nlppra_hki   

Koulutuspäivät 2019

22.-24.3.2019 pe-su 3 pv
13-14.4.2019            la-su 2 pv
4-5.5.2019 la-su 2 pv
25-26.5.2019            la-su 2 pv
14-15.6.2019 la-su 2 pv
3-4.8.2019                la-su 2 pv
16-18.8.2019           pe-su 3 pv

Koulutuspäivän kesto: klo 09:00-16:30

 

Kouluttaja: Tuuli Paltemaa

 

 

 

Send this to a friend