Osaamisen ja tiedon jakaminen, yhteinen oivaltaminen ja oivallusten jalkauttaminen ovat toimintamme perusasioita. Emme halua, että tämä jää vain sanan helinäksi vaan haluamme toteuttaa tätä myös omassa toiminnassamme, olemme sitä mistä puhumme.

Avoin yhteistyö mahdollistaa kaikkien parhaimman esille tulemisen. Jokainen osallistuja saa käyttää ja kehittää sitä, missä on parhaimmillaan ja mistä innostuu aina vaan. Samalla kaikki saavat kehittää tuota puolta tai osaamista itsessään, parhaimman opissa. Lopputuloksena kaikki voittavat.

Olemme yhdistäneet voimavaramme ja luoneet uudenlaisen tavan toteuttaa NLP valmennuksiamme. Runko ja käsiteltävät aiheet kulkevat NLP yhdistyksen suositusten mukaisesti, erilaisia mausteita siitä miten niitä käsitellään tulee valmentajien erilaisista taustoista ja vahvuuksista.

Yhteinen vahvuutemme on yhdistää erilaisia, samanlaisia ja monenlaisia asioita, osaamisia ja taitoja toisiinsa ja antaa niiden kehittyä joksikin uudeksi. Lisäksi:

  • Saarisen Elinalla on erityinen taito luoda ilmapiiri, jossa rentoutta ja hyvää oloa lisääviä menetelmiä, kuten Mindfulnessia on hyvä harjoittaaa.
  • Ovaskan Jaanan mukana tulevat taito yhdistää NLP:tä johtamiseen sekä uudenlaiset tavat tutkia ja toimia projekteissa.
  • Paltemaan Tuuli tuo tullessaan luovat menetelmät, kuvan ja musiikin käytön erilaisissa tilanteissa yhdessä NLP:n eri menetelmien kanssa.

Send this to a friend