Henkilökohtainen tai ryhmätyönohjaus/coaching ovat välineitä, jotka tukevat sinua jaksamiseen ja osaamiseen liittyvissä pohdinnoissasi ja tekemisissäsi. Motivaatioon ja tavoitteiden tai suunnan asettamisessa voi työnohjaaja/valmentaja olla tukenasi kysellen, tarkentaen ja toimimalla peilinäsi.

Lepuuttaja-ryhmässä löydät oman, parhaan tapasi purkaa haitallista stressiä ja tasapainottaa elämääsi. Lepuuttaja-ryhmä voidaan muodostaa yrityksen sisällä tai voit osallistua seuraavaan avoimeen ryhmään.

Ota yhteyttä suoraan puhelimella, yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@myotatuulivalmennus.fi.

Työnohjauksesta lisää..

Coachingista lisää..

15 + 13 =

Elina

Elina Saarinenpuh. +358 408354173

Matalan kynnyksen keskusteluapua sinulle. Erityisesti jos aiheenasi on hyvin- tai huonosti voiminen, haasteet syömisen kanssa ja mielenterveyden tukeminen. Olen psykiatrinen sairaanhoitaja ja luontaishoitaja, minulla on myös pitkä kiinalaisen lääketieteen koulutus.

Tuuli

Tuuli Paltemaa puh. +358 504145179

Keskustelevaa, pohtivaa ja toiminnallista työnohjausta tai coachingia henkilökohtaisesti tai ryhmässä. Olen Nlp Coach ja Ratkaisukeskeinen työnohjaaja, STO ry.

katri-teinila

Katri Teinilä puh. +358 045524528

Keskusteluapua matalalla kynnyksellä, työnohjausta ja coachingia henkilökohtaisesti sinulle ja työryhmille. Olen psykologi, sairaanhoitaja ja valmentaja.

Send this to a friend