Lepuuttaja

Tasapainoilusta tasapainoonTasapainoilusta tasapainoon

Valmennuksen tavoitteena on tarjota osallistujille uusia, toimivia keinoja ja suhtautumistapoja   arjen haasteisiin. Olipa kyseessä vuorovaikutus, uniongelma, kiireen tunne, kehollinen oire tai muu stressiä aiheuttava tilanne Lepuuttajassa on mahdollista tutkia ko asiaa ja löytää siihen uusia näkökulmia.

Luovien menetelmien avulla pyrimme oivallukseen oman mielen ja kehon reagointitavoista ja niistä tulkinnoista, joita mielemme näistä tekee. Tietoiseksi tuleminen mahdollistaa muutoksen ja uusien, toimivien toimintatapojen opettelun ja käyttöönoton.

Valmennuksen jokainen tapaamiskerta pitää sisällään alustuksen kulloiseenkin teemaan sekä kokeiluja ja testailuja yksin sekä yhdessä eri menetelmin, joita käytämme sekä osallistujien mielenkiinnon, että aiheen mukaisesti joustavasti.

Menetelmiämme:

  • Kuva: piirtäminen, maalaaminen, valokuvatyöskentely, leikkaa+liimaa-työskentely.
  • Ääni: äänen ja rytmin kuuleminen, näkeminen ja kokeminen oman itsen sisä- ja ulkopuolelta.
  • Sana: tarinat, runot ja sadut, luova kirjoitus.
  • Mindfulnes: ja muut rentoutumisen ja läsnäolon menetelmät.
  • NLP: mielikuva- ja uskomustyöskentely.

 
Osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla mitään erityistaitoja, myöskään mitään välineitä et tarvitse. Valmennus on ennen kaikkea kokeilua ja testailua, jossa jokainen tulos on oikea ja hyvä.

Uskomme, että jokaiseen kysymykseemme on olemassa vastaus, joka löytyy samasta paikasta kuin kysymyskin eli itsestämme. Meidän vastaustemme sijasta tarjoamme välineitä, joiden avulla on mahdollista löytää juuri itselleen sopivat, aidot ja oikeat vastaukset, kysymykset, suunnat ja tavoitteet.

Opetellaan yhdessä kuinka stressataan rennosti!

Kysy lisätietoja soittamalla 050 4145179 tai alla olevasta yhteyslinkistä

Ilmoittautuminen Lepuuttajaan

Send this to a friend