Rytmihäiriö!

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Kuva” src=”https://www.myotatuulivalmennus.fi/wp-content/uploads/2016/12/drums-1661866.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Teksti” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Elänkö rytmissä vai häiriössä?
Valmennuksen tavoitteena on tarjota osallistujille uusia, toimivia keinoja ja suhtautumistapoja arjen haasteisiin. Olipa kyseessä uniongelma, kiireen tunne, kehollinen oire tai muu stressiä aiheuttava tilanne, on mahdollista tutkia ko asiaa ja löytää siihen uusia näkökulmia.

Valmennuksessa vuorottelevat teoria ja tekeminen. Pohdimme kuinka uusimmat tutkimukset stressin hallinnasta ja hyvän olon lisäämisestä voivat siirtyä teoriasta arjen toimiin ja olemiseen. Yhteisen työskentelyn avulla pyrimme oivallukseen oman mielen ja kehon reagointitavoista ja niistä tulkinnoista, joita mielemme näistä tekee. Tietoiseksi tuleminen mahdollistaa muutoksen ja uusien, toimivien toimintatapojen opettelun ja käyttöönoton.

Konkreettisena energiaa lisäävänä tekijänä valmennuksessa käytämme rytmiä. Kuuntelemme ja soitamme erilaisilla rummuilla ja lyömäsoittimilla. Soittamalla lisäämme energiaa niin mieleen kuin kehoonkin. Rumpujen miellyttävä ääni resonoi kehossa rentouttaen ja samalla virkistäen. Yhteinen soittaminen luo energisen ja iloisen tunnelman, joka auttaa päästämään irti stressaavista ajatuksista.

Valmennukset voidaan toteuttaa puolen- tai kokopäivän mittaisena.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″][et_pb_image admin_label=”Kuva” src=”https://www.myotatuulivalmennus.fi/wp-content/uploads/2016/12/your-music-tree-1277415_960_720.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]