IhaNainen kesäminä!

Haaveiletko ja haluatko rennon ja vapaan kesän?

Pitkä ja pimeä talvi vihdoin ohi! Miten talvi sinussa vielä näkyy, kuluu ja tuntuu? Jäikö kiire ja stressi asumaan mieleesi? Onko talven kylmyys edelleen kehossasi jännityksinä tai kireyksinä?

Tule kanssamme

  • ravistele talven pölyt ja vilut pois
  • kuoriu ylimääräisistä kerroksista
  • laske irti stressistä ja kiireestä
    JA
  • lataa itsesi kesämoodiin
  • päästä luova itsesi irti
  • anna sisäisen hehkusi roihuta

Päivän aikana tutkaillaan ajatusten ja tunteiden vaikutusta kokoNaiseen minuun. Luovien menetelmien avulla pyrimme oivallukseen oman mielen ja kehon reagointitavoista ja niistä tulkinnoista, joita mielemme näistä tekee. Tietoiseksi tuleminen mahdollistaa muutoksen ja uusien, sopivampien toimintatapojen käyttöönoton. Sisällössä vuorottelee oma kokemus ja tutkittu teoria.

Tule tekemään hyvä alku elämäsi kesään!

Vaitse itsellesi sopivin päivä kahdesta vaihtoehdosta ti 11.6 tai la 15.6, molemmat päivät klo 9.30 – 16.00.
Hinta 98 € (sis alv 24%), materiaalit ja aamu- ja iltapäiväkahvit sisältyvät hintaan.

Kurssin vetäjä Naiset:
Tuuli Paltemaa:
Nainen, äiti, isoäiti, vaimo, toimitusjohtaja, tytär, valmentaja, sisko, ystävä. Tuuli tuo mukanaan pitkän kokemuksen valmennuksesta, sekä osaamisensa mm. NLP:n, taideterapian ja rentoutumisen ja luovuuden maailmasta.
Mari Rosenlund:
Nainen, äiti, vaimo, tytär, sisko, ystävä, yrittäjä. Mari tuo mukanaan osaamisensa positiivisen psykologian maailmasta sekä voimavarakeskeisen- ja ratkaisukeskeisen osaamisen.

Soita, laita viestiä, kysy lisää tai ilmoittaudu:
Tuuli: 050 4145170 tuuli.paltemaa@myotatuulivalmennus.fi
Mari: 045 8523707 mari.rosenlund@elamanjalki.fi

 

Seuraa & jaa!
error
Avatar

Kirjoittanut 

Päämäärämme on olla mukana luomassa toimivaa ja innostavaa valmennusta, jossa herättelemme valmennukseen osallistuvien ideoita ja ajatuksia runsaan keskustelun kera. Valmennuksissamme haemme tarttumapintaa arjen toimintoihin ja kokemuksiin, emme vain puhu yleisellä tasolla.