Naiseksi, joka olen

LÖYDÄ OMA TARINASI

 

Naisena olo on jotakin sellaista, jonka vain toinen nainen voi ymmärtää. Naisena olo nyky-yhteiskunnassa on kiehtovaa, ihmeellistä, merkittävää ja merkillistä. Vanhat stereotypiat ja vastakkainasettelut tytöttelystä huoritteluun, neitsyeestä madonnaan ja seinäkukkasesta rääväsuuhun elävät vielä osittain kulttuurissamme.

Erilaiset roolimme elämässä muovaamat meitä, olemme tyttäriä, siskoja, äitejä, veljen vaimoja, työntekijöitä, esimiehiä, ystäviä, naapureita, kavereita, tyttöystäviä, isoäitejä ja paljon muuta.

Sitten se tärkein, olemme omia itsejämme, juuri parhaita tässä, nyt ja aina. Tule vahvistamaan itsetuntemustasi ja itseluottamustasi kanssamme!

”Mikä oma roolini naisena on? Kuka olen? Mitä kaikkea olen?
Mitä haluan piilottaa itsessäni? Entä mitä haluan vahvistaa itsessäni?”

VALMENNUKSEN TEEMAT

AiNainen

Ai? Nainen? Vai AiNainen! Vai jotakin muuta? Naiset ovat aina olleet ja aina tulevat olemaan. Naisten ja naisellisuuden historia on monimuotoinen ja värikäs, joskus naiset eivät saaneet pukeutua housuihin, äänestää tai käydä töissä. Miten sinun historiasi naisena on muokkautunut? Ketkä elämäsi naiset ovat vaikuttaneet sinuun naisena? Miten historian ääni näkyy sinussa nyt? Jotta voi kasvattaa siivet, on oltava juuret. AiNainen – osiossa kurkataan historiaan ja haetaan ymmärrystä siitä, millaisia olemme tässä ja nyt. Vahvistetaan hyvää ja muokataan muokattavaa.

MoniNainen

Mitä oletkaan yhden päivän aikana? Äiti, vaimo, tyttöystävä, sisko, tytär, esimies, kollega, isoäiti, kummitäti? Naisilla on monia rooleja, jotka antavat tietyt raamit olla nainen. Kuuluisiko sinun olla hiljainen, rä

äväsuu, pukeutua tietyllä tapaa, käyttäytyä jonkin valmiiksi rakennetun sapluunan mukaan? Mitä olet silloin kun olet yksin? Tiedostammeko kaiken sen mitä olemme ja mihin kaikkeen meissä olisi potentiaalia olla? Mitä jos purettaisiin yhdessä uskomuksia, siitä millaisia me saamme mukamas olla ja vahvistetaan sitä hyvää, mitä olemme juuri tässä ja nyt!?

IhaNainen

Olet paras itsesi juuri tässä ja nyt.  Olet riittävä, osaava, sopiva, upea ja ihaNainen!

Tehdään näkyväksi sinun voimavaroja, sinun unelmiasi ja tulevaisuuden polkuja. Mitä kaikkea voitkaan olla, tehdä, kokea, kuulla, nähdä ja maistaa? Ovi on auki ja juuri sellainen kun haluat ja tarvitset.

 

 

Valmennus toteutetaan päivä – ja iltavalmennuksena. Työskentelemme naiseuden teemojen parissa erilaisin toiminnallisin menetelmin, sekä keskustelemalla. Jokainen kerta päättyy rentoutusharjoitukseen. Valmennuskerta kestää 2,5h ja sisältää pienen väli-/ iltapalan. Valmennus tapahtuu Lahdessa, osoitteessa Hämeenkatu 9

 

KokoNaisuuden hinta on 120€/hlö.
Valmennuspäivät
2.4 / 15.4 / 9.5
klo 13-15.30 päiväryhmä

klo 17.30-20.00 iltaryhmä

” Mitä ja miten kertoisin itsestäni?Mikä on minun tarinani?
Mitä saan ja mitä haluan? Mitä kiellän itseltäni ja mitä itselleni sallin?”

Seuraa & jaa!
error
Avatar

Kirjoittanut 

Päämäärämme on olla mukana luomassa toimivaa ja innostavaa valmennusta, jossa herättelemme valmennukseen osallistuvien ideoita ja ajatuksia runsaan keskustelun kera. Valmennuksissamme haemme tarttumapintaa arjen toimintoihin ja kokemuksiin, emme vain puhu yleisellä tasolla.