NLP Master Practitioner Espoo, kevät 2021

NLP Master Practitioner -koulutus on tarkoitettu sinulle, joka haluat laajentaa NLP-osaamistasi. Opit uusia menetelmiä samalla kun taidot, joita Practitionerilla opit syventyvät ja voit lisätä niiden soveltamista käytännön elämään. Syvennät tietoisuustaitojasi; mitä kokemuksia mieli tuottaa ja miten se niitä tulkitsee. Paneudut monipuolisesti identiteetin ja olemassa olemisen tapoihin sekä vuorovaikutuksen eri tasoihin. Oman itsen tuntemisen lisäksi saat runsaasti välineitä muiden kanssa työskentelyyn mm. tukemiseen, ohjaamiseen, opettamiseen ja valmentamiseen.

SEKÄ-ETTÄ
Nappasimme toimivan ja hyväksi koetun sekä vanhasta, että uudesta ja loimme toteutustavan, jossa valmennus toteutuu kasvokkain paikan päällä ja osin verkon kautta digitaalisessa oppimisympäristössä!

Nyt NLP Master Practitioner valmennukseen osallistuminen mahdollistuu, vaikka asuisit kauempana tai viikonloppusi olisivat kortilla. Tämä valmennus toteutetaan sekä lähiopetuksena kasvokkain, että digitaalisessa oppimisympärstössä livetapaamisina. Molemmat tavat mahdollistavat keskustelun, kyselyn ja pareittain ja pienissä ryhmissä työskentelyn. Jos koronatilanne vaatii tai kuulut riskiryhmään ja koet, ettet voi osallistua lähipäiviin voit olla mukana Zoomin kautta myös lähipäivien ajan.

Koulutuksen sisältö:

Osaamisen mallittaminen:

  • Mallittamisen eri menetelmät ja soveltaminen eri konteksteihin (johtaminen, ohjaaminen, opettaminen, henkilökohtainen kehitys)
  • Oman mallitusprosessin esittely

NLP:n eri menetelmät ja niiden valinta ja soveltaminen asiakkaan ja tilanteen mukaan

Skeemat ja NLP:

  • Myönteisten skeemojen vahvistaminen
  • Estävien tai haitallisten skeemojen purkaminen ja/tai muuttaminen

Uskomukset ja niiden rikastaminen:

  • Myönteisten uskomusten vahvistaminen
  • Estävien uskomusten purkaminen ja/tai muuttaminen

Kehollisuus ja keholliset menetelmät

Systeemisyys:

  • Kehon ja mielen yhteys
  • Kielen taikaa – kielelliset mallit

Tilojen integrointi, tilojen rakentaminen

Kehollinen tietoisuus ja läsnäolo

  • Luovuuden  ja intuition käyttöön ottaminen ja vahvistaminen
  • Rentoutumismenetelmien käyttäminen ja kehittäminen

Koulutus täyttää Suomen NLP -yhdistyksen sisältö, kesto – ja kouluttajavaatimukset. Koulutuksen suoritettuasi saat todistuksen ja voit jatkaa NLP-Trainer koulutuksessa.

Kouluttaja:
Nlp Trainer Tuuli Paltemaa.

Valmennus on Wulffin uusissa, persoonallisissa ja upeissa tiloissa Espoossa, osoitteessa Kilonkartanontie 3, 02610 Espoo. Isossa valmennustilassa voimme pitää turvalliset välit toisiimme. Paikalle on hyvät julkisen liikenteen yhteydet, sekä bussilla että junalla. Ilmaista parkkitilaa on runsaasti autolla saapuville.

 

 

 

Koulutuspäivät 2021

2021: 27,28.3/ 10,11.4/ 24,25.4/ 8,9.5/ 29,30.5/ 14,15.8

Koulutuspäivän kesto: lähiopetuspäivät klo 09:00-16:30, Zoom-pävät klo 9.30-15.00

Sekä yhteensä 6 virtuaalista tapaamista toteutetaan arki-iltaisin yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Lisäksi saat itsenäisesti toteutettavia tehtäviä, jotka puretaan yhdessä.

Koulutuksen kokonaishinta

1 600€ (1290.32€ + alv 24%)
Suomen NLP yhdistyksen jäsenille hinnasta 100€ alennusta.
(Vain yksi alennus/osallistumismaksu, jos useita alennuksia suurin jää voimaan) 

llmoittautua voit yhteydenottolomakkeella tai soittamalla Tuulille numeroon +358 504145179, samalla voit kysyä lisätietoja.