Puhuva rumpu – yhteistyössä

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Teksti” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Jokaisella meillä on oma rytmimme. Noudatamme omia biologisia aikarytmejämme, joita ovat esimerkiksi sydän, hengitys, univaiherytmi, vuorokausirytmi ja kuukausirytmi.

Työskentelyrytmimmekin on usein erilainen kuin naapurilla. Yksi on tehokkaimmillaan aikaisin aamulla, toinen iltapäivällä, kolmas vasta illalla. Yhden pitää saada paussinsa, vaikkapa kuppi kahvia, ennen kun lähtee käyntiin, toinen toimii äkkilähdöllä. Yhdelle aloittaminen sopii pienestäkin yksityiskohdasta ja vieressä toinen ei voi lähteä liikkeelle, ennen kun on saanut kokonaisuuden hahmotettua. Ja edelleen kun toinen etenee nopeasti kohti päämäärää, tekee toinen hyvää tulosta hitaammin edeten poispäin ongelmista.

Kuinka työyhteisön monet, erilaiset ja omanlaiset rytmit, voivat soida harmoniassa toistensa kanssa?
Yhteisessä rytmissä kaikki omat rytmit sopivat toisiinsa, soivat yhdessä ja luovat yhteisen energian ja kulkevat samaan suuntaan. Kaikilla tavoilla pääsee tavoitteisiin, visioihin ja missioihin.

Valmennuksessa vuorottelemme teorian ja tekemisen välillä. Teoriaosuudessa käymme läpi tutkittua tietoa työstä, yhteistyöstä ja niiden toimivuudesta, sekä tutkimme erilaisten toimintatapojemme haasteita ja mahdollisuuksia. Yhteisen rytmin syntymistä kokeilemme käytännössä, erilaisten rumpujen ja muiden lyömäsoittimien avulla. Näin yhteinen rytmi on myös korvin kuultavaa ja kehoilla koettavaa.

Valmennukset voidaan toteuttaa puolen- tai kokopäivän mittaisena. Kapelimestareina toimivat työyhteisövalmentaja Tuuli Paltemaa ja muusikko/rumpali Ykä Similä.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Kuva” src=”https://www.myotatuulivalmennus.fi/wp-content/uploads/2016/12/heart-799138_1920.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][et_pb_text admin_label=”Teksti” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

“Rytmiä on vaikea opettaa, sen voi vain vapauttaa. Rytmi on elämää. Rytmi on aktiivista ja se on kielen, musiikin ja liikkeen yhteistä energiaa.” – Carl Orff, säveltäjä ja musiikkipedagogi –

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]