TUNNELUKKO

Tunne tunteesi

Tunteet ohjaavat toimintaamme ja ovat mukana lähes kaikessa, mitä teemme. Tunteet ovat mukana, kun päätämme valita tai olla valitsematta jotain, ne sitovat tai vapauttavat, tukevat tai estävät meitä. Toisinaan sanotaan, että tunteet sekoittavat ja hämmentävät elämää, että ne ovat tiedon tai tietämisen vastakohtia.

Koemme tunteet positiivisina tai negatiivisina, positiivisten tunteiden vallassa toiminta on sujuvaa ja helppoa, vuorovaikutus ja muu toiminta sujuu, olo on hyvä. Kielteiset tunteet taas viestittävä siitä, että on olemassa ristiriita vallitsevan tilanteen ja tärkeän tarpeen tai toiminnan tavoitteen suhteen. Positiiviset tunteet ovat helppo hyödyntää eteenpäin vieväksi energiaksi, voisiko kielteiseksi koettuja tunteita hyödyntää samoin, viesteiksi jostain, jonka on aika muuttua?

TULE LATAAMAAN AKKUJASI JA VOIMAANTUMAAN

Koskettavatko vahvat tunteet sinua henkilökohtaisesti? Kohtaatko niistä nousevia teemoja työssäsi, asiakkaissa, kollegoissa tai itsessäsi eri tilanteissa?
Tule pohtimaan ja työstämään toiminnallisilla menetelmillä tunteita ja tunnelukkoja. Etsitään ja löydetään yhdessä avaimia lukkoihimme!

Pohdimme alustusten pohjalta mm. seuraavia teemoja

  • Tunteet ja mistä ne kertovat?
  • Mitä ja missä tunnelukot ovat?
  • Miten tunnelukkoja avataan?
  • Kohti omia arvoja: Iloa ja voimaa elämään
  • Mistä rohkeutta suunnan muuttamiseen?

Yhden päivän valmennus Helsingissä

2.6. sunnuntaina klo 10-16. Sisältää aamukahvin ja sämpylän sekä päiväkahvin  ja kahvipullan.
Hinta 95€ + alv 24% yht. 117,80

Kahden päivän valmennus Rautalammilla

Kauniin alkukesän luonnon keskellä 4-5.6.2019 tiistai- keskiviikko. Aloitus tiistaina klo 13 lounaalla ja päätös keskiviikkona klo 16. Sisältää ateriat ja yöpymisen. Mahdollisuus uida ja saunoa.
Hinta 230€ +alv 24%, yht 285,20€

Soita tai laita viesti, kysy lisää ja ilmoittaudu:

Tiina Luomanen                                                                                   Tuuli Paltemaa
+358 0407048182                                                                               +358 50 4145179
www.tiinaluomanen.fi                                                                           www.myötätuulivalmennus.fi
luomasentiina@gmail.com                                                                  tuuli.paltemaa@myotatuulivalmennus.fi

Seuraa & jaa!

Kirjoittanut 

Päämäärämme on olla mukana luomassa toimivaa ja innostavaa valmennusta, jossa herättelemme valmennukseen osallistuvien ideoita ja ajatuksia runsaan keskustelun kera. Valmennuksissamme haemme tarttumapintaa arjen toimintoihin ja kokemuksiin, emme vain puhu yleisellä tasolla.