Tunnematka – kolmen illan piknik

Tunteet ohjaavat toimintaamme ja ovat mukana lähes kaikessa, mitä teemme. Tunteet ovat mukana, kun päätämme valita tai olla valitsematta jotain, ne sitovat tai vapauttavat, tukevat tai estävät meitä. Toisinaan sanotaan, että tunteet sekoittavat ja hämmentävät elämää, että ne ovat tiedon tai tietämisen vastakohtia.

Koemme tunteet positiivisina tai negatiivisina, positiivisten tunteiden vallassa toiminta on sujuvaa ja helppoa, vuorovaikutus ja muu toiminta sujuu, olo on hyvä. Kielteiset tunteet taas viestittävä siitä, että on olemassa ristiriita vallitsevan tilanteen ja tärkeän tarpeen tai toiminnan tavoitteen suhteen. Positiiviset tunteet ovat helppo hyödyntää eteenpäin vieväksi energiaksi, voisiko kielteiseksi koettuja tunteita hyödyntää samoin, viesteiksi jostain, jonka on aika muuttua?

Koskettaako vahvat tunteet, kuten häpeä, pelko sinua henkilökohtaisesti tai kohtaatko niistä nousevia teemoja työssäsi? Tule pohtimaan ja työstämään toiminnallisilla menetelmillä tunteita ja tunnelukkoja

TUNTEET JA NIIDEN TUNNISTAMINEN

* Mistä tunteet tulevat, miten ne voi tunnistaa?
* Miten tunteet vaikuttavat elämääni?
* Mitä ovat tunnelukot?
* Miten työstää elämää haittaavia vahvoja tunteita?
* Miten päästää irti?
* Tunteet voimavarana ja vahvuutena

Illoissa teemaan liittyviä alustuksia ja omien ajatusten työstämistä.

Iltavalmennukset Helsingissä Iso-Roobertinkatu 43 Keskiviikkona 17.4. klo 17- 19.30 Tiistaina 7.5. klo 17-19.30 Maanantaina 27.5. klo 17-19.30 Illan hinta on 40€ (+ alv 24% yht. 49,60€) Sisältää kahvi- ja teetarjoilun sekä pientä syötävää.

Kolmen illan piknik on sarja, jossa käsitellään tunteisiin liittyviä teemoja. Voit osallistua yhteen tai kaikkiin kolmeen – jokaisessa illassa on eri sisältö.

Soita tai laita viesti, kysy lisää ja ilmoittaudu yhteyslomakkeella tai:

Tiina Luomanen +358 40 7048182 luomasentiina@gmail.com
Tuuli Paltemaa +358 50 4145179 l tuuli.paltemaa@myotatuulivalmennus.fi

Seuraa & jaa!

Kirjoittanut 

Päämäärämme on olla mukana luomassa toimivaa ja innostavaa valmennusta, jossa herättelemme valmennukseen osallistuvien ideoita ja ajatuksia runsaan keskustelun kera. Valmennuksissamme haemme tarttumapintaa arjen toimintoihin ja kokemuksiin, emme vain puhu yleisellä tasolla.